Мистър България отмъкна съпругата на Дарко

Изпълнителят на Ара мюзик – Дарко и чаровната му съпруга Диди бяха гости на откриването на модното заведение Viperroоms в Студентски град в София. Там за изненада на певеца, нежната му половинка срещнала свой стар приятел, и то не кой да е, а ч

2009-02-04 10:15:24
Мистър България отмъкна съпругата на Дарко
Изпълнителят на Ара мюзик – Дарко и чаровната му съпруга Диди бяха гости на откриването на модното заведение Viperroоms в Студентски град в София. Там за изненада на певеца, нежната му половинка срещнала свой стар приятел, и то не кой да е, а чаровния Мистър България 2006 Лъчезар Иванов. Те веднага подхванали сладка приказка, като красавецът настоял за снимка само двамата – за спомен.

„Наистина малко се изненадах, защото Диди не е публична личност и избягва по принцип изяви с мен, а се познава с най-красивия мъж на България. Но в никакъв случай не изпитах ревност – не съм от този тип мъже”, сподели изпълнителят на „Сълза в резерв”.

Мистър България веднага поканил младото семейство на рождения си ден в средата на февруари, като Диди и Дарко приели с удоволствие.

От своя страна певецът запознал съпругата си със своята дългогодишна приятелка Миглена Чакракчиева. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия